Arrangement

Jente_gutt_haitunnell-kopi.jpg

Det skjer alltid noe på Akvariet!

Ekte dyr og ekte opplevelser, det er Akvariet. Hver dag og time har vi noe på programmet. I helgene har vi av og til noe ekstra på programmet, som å bli med bak kulissene, dissekering av fisk eller ansiktsamling. Anbefaler og en tur i vår nye utstilling, Vassdraget.

Besøker du Akvariet skal du sitte igjen med en opplevelse for livet, litt klokere og med en sterk trang til å lære mer. Dette kaller vi LæreLyst!

Hos oss møter du oterne Gizmo og Bella, våre herlige pingviner eller du kan hilse på sjøløvene Kim, Keela og Amy i vinduene når de svømmer forbi. Har du møtt babysjøløven Keela ? Inne kan du se krokodiller, slanger, små kryp, mange fisker som finnes i norske og tropiske hav. Hver dag kl. 14 kan du være med på tropisk guiding, tirsdager er det fôring av reptiler og hver fredag spiser krokodillene og du kan være med å se på.


Akvariet-kinoen
Filmen Deepo kan du se hver dag i kinosalen.

Om filmen: Bli med Deepo, en oransje garibaldifisk, på et undersjøisk eventyr. Syng sammen med vennlige haier, havskilpadder og lekende delfiner. Opplev en undervannsreise som avslører hvordan forurensing påvirker havets innbyggere.

Filmen vises i kinosalen kl 10.30, 12.30 og kl 15.30.

 

Høst 2023 Åpningstider 10–18 alle dager.

Program
Oppdatert program finner man alltid på https://www.akvariet.no/hva-skjer/aktivitetskalender


Hva skjer!
One Ocean livesenter er åpnet på Akvariet. One Ocean Expedition: Jorden rundt for et bærekraftig hav seiler ut fra Arendal 20. august. Denne jordomseilingen kan du følge i livesenteret på Akvariet. Her vil vi få inn ulik data gjennom seilasen, vi har aktiviteter knuttet til den og det vil bli aktivitetdager, foredrag ol. gjennom hele året. Seilasen varer til april 2023.


 

Foto: Francisco Munoz/Akvariet