Arrangement

24ce64e8-89f0-44f3-b755-b3ca9ba522a0.jpeg

Sommertirsdag på Åsane bibliotek

Hver tirsdag i juli skjer det noe spennende på Åsane bibliotek

4.7:

Kl 12: Spilldag med Bibliogames. Bibliogames er en frivillig organisasjon med spillformidlere som leverer spillarrangement i hele landet. De brenner for den lokale spillkulturen og har kurser i spillkompetanse.

Denne dagen tar de med seg spennende spill og konsoller, kanskje til og med noen retrokonsoller?

11.7:

Kl 12: Drop–in syverksted med Judit. Sy skjørt og shorts på syverksted. Syverksted for barn. Lær å sy lette omslagsskjørt og shorts av tynne sjal i forskjellige farger og mønster. Verkstedet er gratis og biblioteket stiller med materialer og symaskiner. Passer best for barn mellom 10 og 13 år. Ta gjerne med shorts eller skjørt for mål.

18.7:

Kl 12: Lag insektshotell. Bli med og lag insekthotell sammen med Bergen Fellesverksted. Hotellene bygges av ferdige trestykker som deltakerne får montere med hammer og spiker. De velger selv ut innredningen. Vi bruker boremaskin til å lage ekstra hull som insekter og bier kan bo i. Aktiviteten begynner med en kort presentasjon om insektenes rolle i naturen, hvorfor vi lager hotell og hvor det passer å henge dem opp. Passer for barn og unge. Det er begrenset antall plasser.


25.7:

KL 12: Tegneseriekurs med Trine Sejrup. Har du lyst til å lage en helt egen tegneserie? Bli med på kurs!
Dette kurset passer for alle dem som synes tegneserier er gøy. Du trenger ikke være flink til å tegne for å lage din egen tegneserie. Trine viser deg hvordan. Du må melde deg på for å få plass på kurset. Det er begrenset med plasser. Påmelding her: https://bergenbibliotek.no/bibliotekene/aasane/tegnekurs-trine

 

Foto: Bergen Offentlige Bibliotek/Ill: Trine Sejrup