BiB_3_Ny Hockeyforside_9612.jpg
21. september 2017

Velkommen til Barn i Byens nettsider

Barn i Byen - skikkelig nyttig.

Lurer du på hva du skal finne på sammen med barna? Får du besøk og vil gjerne vise frem byens barnekulturliv? Regner det på en søndag, og du lurer på hva du skal finne på?

… eller kanskje du har feriedager hjemme og har lyst til å gå på nye oppdagelser i byen din?

Da er Barn i Byen din beste inspirasjonskilde. Her får du servert oppdatert opplevelseskalender, tips, aktuelle saker – og inspirasjon til å begi deg ut i byens kulturterreng med barna.

Papirutgaven av Barn i Byen vil du fortsette med å få direkte hjem via barnas skole- og barnehagesekk. Vi mener at alle barn har lik rett til et rikt kulturliv. Gjennom magasinet har vi større mulighet til å inspirere barnefamiliene om nye aktiviteter de ellers ikke ville ha søkt opp. Derfor er papirutgaven fortsatt viktig. Og derfor er den gratis.

Med en elektronisk utgave kan du i tillegg søke informasjonen opp hvor som helst og når som helst. Herfra får du direkte tilgang til byens rike barnekulturliv.

Kombinasjonen mellom nett og papir gjør oss i bedre stand til å synliggjøre mangfoldet av aktivitetstilbud til ALLE barnefamiliene i byen.

Tusen takk til Cultiva som har gjort denne nettsiden mulig.

 

Andre Artikler