Sjøspeiderne_0906.JPG
25. april 2019

Barn i Byens høstutgave

Barn i Byen gir deg oversikt over høstens rike aktivitetstilbud for barna.

TEGNESERIER -om forsiden på BiBnr. 5

Det er altså ikke tilfeldig at dette nummeret av Barn i Byen (nr.5) ikke er et foto, men en flott tegning. Den er laget av tegneserieklubben i Kristiansand og i neste nummer (6) kommer det en stor reportasje om akkurat dem. De forteller om hvordan de arbeider, hvordan spennende historier skapes og hvorfor de ønsker at akkurat du skal bli medlem. Å bevege seg inn i en tegnet verden betyr at du kan lage din egen ”virkelighet”, bestemme hvordan historiene skal bli, plassere deg selv (eller en annen figur) akkurat der du vil og kanskje tegne ting du ønsker å gjøre? Liker du å tegne er dette klubben for deg, og det er lett å bli hekta for i november kommer nemlig STRIPEFEBEREN – men det er ikke en sykdom...  

 

I høstutgaven nr. 5/2016 har vi besøkt motorcrossbanen og møtt gutter og jenter som er bitt av motorcrossdilla, vi har tatt turen til byens klatrepark og hørt gleden i høyden og på Flekkerøya traff vi på ivrige sjøspeidere. Gabriel sjonglerer med linser og bønner i denne papirutgaven, mens pappaen til Elleville Elfrid gir oss historien bak hverdagslivet på Soltoppen. Bli med under jorden i møtet med entusiastiske Morten Bragdø. Få også blant annet med deg et boktips, et spilltips og en stappfull kulturkalender. 

Barn i Byen viser vei til opplevelsene som venter. Vår opplevelseskalender gir deg mulighet til å planlegge hele familiens aktiviteter mange måneder frem i tid. 

Kulturmagasinet Barn i Byen kommer direkte hjem til dere, via byens skoler og barnehager. Du finner også Barn i Byen–Kristiansand nr 5/2016 på ulike steder i byen. 

Savner du papirutgaven av Barn i Byen?
I så tilfelle må du gi en lyd til: bjorn@barnibyen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre Artikler