IMG_1852.jpg
17. februar 2020

Barn i Byen 7. Vinter/vår 2017

Barn i Byens vinter/ vår. Barn i Byen gir deg oversikt over vårens rike aktivitetstilbud for barna.

I vårutgaven nr. 7/2017 har vi besøkt Samsen og møtt gutter og jenter som klatrer høyt og lavt, vi har møtt mannen bak Baldrian og Musa og sett hva verdens eldste skiklubb gjør når ikke det er noe snø å gå på. Scenekompaniets forestilling ‘Rundt og rundt’ handler også om omstilling og har fokus på søppel og søppelsortering.

I faste spalter kan du lese et boktips, et spilltips, fisketips og en stappfull aktivitetskalender. Nyheter denne gangen er Siri på Lindesnes fyr som viser oss uventede ting vi kan gjøre med tang, Birte Simonsen forteller om leker vi kan leke og vi blir med Karlsvogna på tur.

Barn i Byen viser vei til opplevelsene som venter. Vår opplevelseskalender gir deg mulighet til å planlegge hele familiens aktiviteter mange måneder frem i tid. 
Kulturmagasinet Barn i Byen kommer direkte hjem til dere, via byens skoler og barnehager. Du finner også Barn i Byen–Kristiansand nr. 7/17på ulike steder i byen som Aquarama, Kilden, biblioteket, kunstmuseet, Sentraltannklinikken og Kongens senter med mer,

Savner du papirutgaven av Barn i Byen?
I så tilfelle må du gi en lyd til: bjorn@barnibyen.no

Andre Artikler