Bilde 1-Pie Face-Skal jeg inn der_BRIGDE.jpg
23. april 2019

Vinterutgaven er her!

Latter og oversikt over aktiviteter finner du i Barn i Byen 14.

Det er få ting som slår lyden av barnelatter.
De er flinke til det barn, å le. De ler mye mer enn oss voksne. Kanskje vi har en ting eller to å lære der. 

I vinterutgaven av Barn i Byen tar vi latter skikkelig på alvor. 

Vi har satt et (lattermildt) panel på fire barn til å teste ut noen populære brettspill for oss. Det ble krem i fjeset, lattertårer og ellevill moro. 

 

Blå Kors - Vision Skatepark gjenoppstod i høst. Nå starter de egen skategruppe for jenter. Det og hvorfor du bør ha flate sko når du skater kan du lese mer om i Barn i Byen nummer 14.

Vi har også vært så heldige at vi fikk være med på den første gjennomlesningen av 'Gutta i Juletrehuset' som er årets juleforestilling på Kilden. I trehuset til Andy og Terry detter selveste Julenissen i klonemaskinen, jula står i fare og verden trenger Andy og Terry. Det kan bli en gigastorenorm­katastrofal­apokalyptisk­supergiga­enorm­katastrofal­katastrofekrise rett og slett. 

 

Du møter også en herlig gjeng som bygger Lego som skal (nesten) til månen, du får god oversikt over julemarkeder, boktips, filmtips, mattips, turtips og spilltips. Og selvsagt kalenderen vår. Selve hjertet vårt. 

Neste papirutgave av Barn i Byen kommer i begynnelsen av februar. I mellomtiden bruk kalenderen på nettsiden vår flittig. Og meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt, så får du tips rett i innboksen. 

Vi ønsker alle barn og voksne en riktig god og fredfull jul.
Måtte den være fylt av latter og moro.

Andre Artikler