dreamstime_s_125589954.jpg
23. april 2019

Høst i byen

Bladene daler, temperaturen synker og det er høst i Kristiansand.

Høstferien er forbi, kakemennene har kommet i butikkene, kveldsmørke kommer tidligere for hver dag som går og byen er full av aktiviteter. 
Alle fritidsklubbene er i full sving og de åpne barnehagene er åpne. Sesonger er igang igjen i skøytehallen på Idda, Høyt og Lavt har åpent noen dager ut november måned, Start og Vipers spiller kamper, flere biblioteker har brettspillkvelder og på LørdagsKilden kan du se forestillinger for en 50 lapp.  

 

I høstutgave vår kan du blant annet lese om et møte mellom tre unge fotballspillere og to Startspillere, gode råd fra fylkets mobbeombud, boktips, mattips, filmtips, turtips og spilltips.  

Den 27. oktober skal det arrangeres Barnas Arkitekturdag for aller første gang på forskjellige steder rundt i Kvadraturen. Det blir omvisning i byen og i Domkirka, verksteder på SKMU og i Rådhuskvartalet og åpne arkitektkontorer. Stikker du innom Rådhuskvartalet vil du også finne Barn i Byen. Arrangementet varer fra 11-15 og alt er gratis. 

31. oktober er det Halloween. Her finner du tips om ekkel middag, skummel gele og hårreisende tørstedrikk. Noen gode Halloweenvettregler finner du her.

 

Husk å sjekke kalenderen vår for arrangementer og åpningstider. 
Ha en riktig god og aktiv høst! 

 

Andre Artikler