Fritidsenheten

Fritidsenheten.jpg
Spennende fritidsklubber og ferietilbud!

 

Fritidsenheten har Juniorklubber i forskjellige bydeler. I hver av disse bydelene jobber det en fritidsleder som er ansvarlig for kommunalt barne- og ungdomsarbeid på sitt område. 

Juniorklubb
Juniorklubbene er for barn fra 5. – 7. trinn. Dette er en sosial plass hvor barna møter venner og får sosial trening. Kultur og aktiviteter står i sentrum. Det er vanlig å betale kr 10 i inngang, som skal dekke materiellutgifter. Det blir også lagd mat eller salg fra kiosk.

Juniorklubbene holder på ut mai, og starter opp igjen ca to uker etter skolestart, uke 36. 
Det kommer ut et program hver januar og september som viser hva som skal skje neste halvår. Klubbene starter opp første uka i september og slutter av siste uka i mai. For øvrig følges skoleruta. 

Ferier
Fritidsenheten kan tilby turer og aktiviteter i skolens høst-, vinter- og sommerferie. 
I feriene (sommer, høst og vinterferien) tilbyr Fritidsenhetten ferieopplevelser for juniorer fra 10-13 år. Det er forskjellig program hvert år. For eksempel: Kongeparken, Parkour, Aquarama, Lasertag, Randøya eller Slalåmturer. 

Informasjon om juniorklubbene og ferietilbud blir delt ut på de lokale skolene. Men man kan også finne informasjon på Fritidsenhetens facebooksider og på kommunens hjemmesider. Informasjon og påmelding finner du her

 

BUA - utleie friluftsutstyr
Fritidsenheten har gratis utleie av ski, skøyter og annet utstyr for tur, aktiviteter og friluftsliv gjennom BUA. Du finner BUA på Vesterveien 15. De praktiserer drop-in. For informasjon og åpningstider se her.

 

Utleie

Ved mange av fritidsklubbene finnes det lokaler som kan brukes i åpningstid.
De har øvingslokaler, lydstudio og danserom 
i tillegg til kulturlokaler som leies ut til for eksempel barnebursdag. Se her for mer informasjon og full oversikt.

 

Våningshuset leies ut til barnebursdager.

Våningshuset På Lund leies ut til barnebursdager.