halloween.jpeg
11. november 2019

Halloween-gøy

Klar for edderkopper, heksebrygg og grøssende gøye opplevelser?

Om du har lyst til grøssende gøye opplevelser og feire Halloween, så er dette stedene du må oppsøke: 

Universitetsmuseet, Kultur-historisk
Torsdag 31. oktober: 
Halloween på museet. Denne kvelden fylles de mørkelagte utstillingene med edderkopper, flaggermus, hekser og trollmenn. Det blir skremmende gøy. Hør grøssende fortellinger, skjær ut gresskar, smak på heksebrygg og møt levende døde. Husk å ta med lommelykt. 
Kl. 18–21. 
Barn gratis inngang/kr. 120,-  

Her får du gufne Halloween-oppskrifter: www.barnibyen.no/bergen/aktuelt/juni-november-2019/grufulle-tips-til-halloweenfesten

Oversikten fortsetter under bildet. Vestnorsk Utvandringssenter
Torsdag 31. oktober:
Halloween på prærien. Her får du være med på en småskummel kveld i prærielandsbyen. Kle deg gjerne ut. Museet gjør det  skummelt på en kjekk måte, med dunkel og stemningsfull belysning og pynter med gresskar, svarte katter og andre effekter. De tenner opp bålpannen for grilling av marshmallows og pølser. Et familiearrangement med aktiviteter og tradisjoner fra den tidlige amerikanske Halloweenfeiringen.
Kl. 18–20. 
Inngang: kr. 60/familier kr. 200,- Akvariet i Bergen 

Halloweenfeiring på Akvariet. Livet og stemningen på Akvariet om kvelden når lyset er slått av er ikke det samme som på dagtid. Noen av dyrene har gått til ro, andre våkner og Akvariet «krydrer» det hele med Halloweenpynt fra golv til tak. Kle deg i ditt skumleste kostyme (eller ikke) og bli med. Husk å ta med lommelykt. 
Dørene åpner kl. 17.30. 
Kl. 18–19.30: Da er det sånn passe skummelt. Passer fra 5 år. 
Kl. 19.30–21: Litt mer skummelt. For de eldre barna.
NB! Egen billett til Halloweenfeiringen: Inngang kr. 250/175,- 

Andre Artikler