Adele_10.jpg
13. desember 2018

Julete forestillinger

Helt frem til 20. desember kan du fylle adventstiden med teater- og julemagi. Skap nye tradisjoner eller ta turen til en gammel kjenning. Her kommer oversikten over julete forestillinger i Bergen.

 

Juleevangeliet 

Figurteater av og med Dukkenikkerne: Monica Solheim, Jan Holden og Gabrielle Barth. Maria, Josef, hyrdene, Jesus-barnet og den STORE engelen! Alle er de med i den årlige oppsetningen av Juleevangeliet. Forestillingen er en morsom og varm gjengivelse av hvordan dagene kan ha vært i Betlehem i tiden rundt Jesus sin fødselsdag. Julekrybben i ruinene av den gamle Erkebispegården har blitt en tradisjon. Hvert år samler vi inn luer og sko, og lager et fantastisk luetre. Luer og sko sendes senere til trengende barn i Øst-Europa. 

Spilles i Nykirken - Barnas Katedral 
Lørdag 15. desember kl. 13 og 15. 
For informasjon og billetter se her


Teskjekjerringas jul
Opplev Lys Levende Adele i førjulsforestillingen «Teskjekjerringas jul» og lag hatter og julekort på verkstedene etterpå. Kom i skikkelig julestemning med denne koselige forestillingen basert på Alf Prøysens fortelling. «Teskjekjerringas jul» byr på raske kostymeskift, figurspill, fysisk teater, humor og løssluppen lek med roller. Fra 3 år. 

Spilles på Barnas Kulturhus
1., 8. og 15. desember kl. 13. 
For mer informasjon og billetter se her


Juleønske
I 2017 hadde «Juleønske» premiere i Logen og ein ny juletradisjon vart skapt. Vi er glade for at vi i 2018 også kan tilby barn og vaksne om å komme i julestemning med oss. Bli med inn på Logen og treff Stella og Aurora gjennom Oda Alisøy og Knut Olaf Elvik si vidunderlege forteljerglede. Etterpå kan du hjelpe hjelper med å pynte juletreet med snøkrystallar av magisk papir. Kven veit kva som kan skje om alle pyntar trea med gode tankar for nokon som treng det? Trur du dei kan merke det i hjarta sine? 

Spelast på Logen 
1.-16. desember. 
For meir informasjon og billettar sjå her


Julens magi
Det er duket for spenning, magi, og julestemning i denne fine familiemusikalen for barn i alle aldre.
Julens Magi handler om Mille og Jennys reise gjennom Nisseland og til Skumringsfjellet for å redde julen. Skumringsheksen holder nemlig på å tilintetgjøre julen og Mille og Jenny får i oppgave av selveste julenissen å stoppe henne. På veien til Skumringfjellet møter Mille og Jenny eventyrlige og spennende skapninger som hjelper jentene på veien. Jentene må også stå ansikt til ansikt med sin egen frykt og overvinne den for å komme videre.

Les Barn i Byens anmeldelse av «Juleønske» her

Spilles på Fana Kulturhus og Cornerteateret 8.-20. desember
For mer informasjon og billetter til Fana Kulturhus se her
For mer informasjon og billetter til Cornerteateret se her
 

Andre Artikler