Arrangement

rosa volda.jpeg

Avtrykk av pust i S12 med Frantzsen&Mjanger

Gjør det usynlige fellesskapet vi alle deler gjennom å puste synlig!

Gjennom å puste deler vi luften som omgir oss. Hva er pustens form? Kom og finn svaret på hvordan pusten din ser ut i glasshytten til S12 i høstferien.

Se video her

Tid: Dropp innom verksted tirsdag 9.10 og onsdag 10.10 kl 13–15.30 og torsdag 11.10 kl 14.30–18. Pris kr 100. Familie ( 4 personer) kr 300.

Tilbud til SFO grupper om deltakelse på formiddagene i Høstferien.

 

Åpen utstilling med avtrykk av pust skapt i løpet av uken: lørdag 13.10 og søndag 14.10 kl 12–17.

 

Kunstnerduoen Frantzsen&Mjanger sitt prosjekt “Avtrykk av pust” har fått muligheten til å videreutvikles i høstferieuken gjennom S12 sin gjestekunstnerordning, AiR i S12.

De stiller spørsmålet “Hva er pustens form?”

Dette prosjektet gir publikum i alle aldre en mulighet til å forme varmt glass med sin egen pust som eneste verktøy. De tøyer det flytende glassets materielle grenser til det stivner, og slik skaper et avtrykk av pusten sin. Den skjøre formen vil avkjøles raskt etter at den er blåst, og deltakerne vil få tid til å holde og oppleve pusten sin i glass. Alle avtrykkene av pust vil stilles ut i S12 sitt prosjektrom og være en “arbeid i prosess” utstilling mens den produseres. Fredag vil den ferdigstilles og blir åpen for publikum i en uke.