Arrangement

Kafé i Nygårdsparken.jpg

Verdenskafè i Nygårdsparken

Temadager med kulturinnslag og mat fra hele verden.

Innvandrere på arbeidstrening ønsker å formidle historier om mat og kultur, og inviterer til Verdenskafé i paviljongen i Nygårdsparken onsdager og fredager kl. 11 – 16, og torsdager kl. 11 – 18. To torsdager i måneden inviteres matinteresserte til temadager med kulturinnslag og mat fra hele verden. Menyen tar utgangspunkt i mattradisjoner fra hjemlandene til deltakere.

Programmet oppdateres fortløpende så følg med på facebook /Nygardsparken eller på bergen.kommune.no/nygardsparken
22. mars kl. 11.00-18.00: Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Chili Vi serverer chili retter fra hele verden. Noen milde for de små og noen ekstra sterke for de vågale voksne. Barn kan bestille tortillas rett fra grillen og velge selv hvor sterkt de vil ha det. Passer for eventyrlystne barn
12. april kl. 11.00-18.00: Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Folkevandring og matkultur Noen av våre mest kjente og kjære ingredienser kommer helt fra den andre siden av jordkloden. Bli med på en reise over hav og gjennom tid.
26. april kl. 11.00-18.00: Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Folkevandring og matkultur: Noen av våre mest kjente og kjære ingredienser kommer helt fra den andre siden av jordkloden. Bli med på en reise over hav og gjennom tid.
12. mai kl. 11.00-18.00: Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Gatemat: Verdenskaféen lager Paviljongen og øvre del av Nygårdsparken om til en eksotisk Bazar med små matstasjoner rundt omkring.
24. mai kl. 11.00-18.00 Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Gatemat: Verdenskaféen lager Paviljongen og øvre del av Nygårdsparken om til en eksotisk Bazar med små matstasjoner rundt om kring.
7. juni kl. 11.00 – 18.00 Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Grilling: Kom og nyt sommeren i parken. Rundt omkring i hele verden putter folk ting på spyd og griller dem. Det skal vi også gjøre.
21. juni kl. 11.00 – 18.00 Nygårdsparken, Paviljongen i øvre del Grilling: Kom og nyt sommeren i parken. Vi fortsetter grilltemaet og smaker maten til med røyk og tålmodighet.