Arrangement

Eventyr i Parken.jpg

Eventyr i Parken

Bli med på en spennende reise gjennom Nygårdsparken!

Velkommen til Eventyr i Parken sitt  vandreteater. Denne gangen er det det kjente og kjære folkeeventyret om «Askeladden og prinsessen som ingen kunne målbinde»!

Bli med Askeladden på en eventyrlig ferd i Nygårdsparken. Hvordan kan man bruke en utgått skosåle, en bleie og to bukkehorn i kampen om å bli kongelig? Ta turen, og se om Espen Askeladd finner svaret.

Oppmøte er ved kaféen i øvre del av Nygårdsparken.

Forestillingen spilles:
Søndag 25. august
Kl. 11:30
Kl. 13:00

Nye eventyr:

29.9, 27.10, 24.11 og 15.12

 

Forestillingen varer i ca. 30 minutter og passer for hele familien. Alt foregår utendørs- så kle deg og dine etter været!
Kaféen i Paviljongen er åpen fra kl. 11:00 - 16:00.

Billetter:
Billetter: 30 kr pr. pers fra 2 år og oppover til og med torsdag 15. august. 50 kr pr. pers fra 2 år og oppover fra fredag 16. august. (Vær oppmerksom på at kjøpte billetter ikke refunderes) Det er begrenset antall plasser - så vi anbefaler å reservere billetter i god tid; Send navn, alder på de som kommer, antall og ønsket klokkeslett til: eventyriparken@gmail.com. Så vil du få tilsendt betalingsinfo. Ta gjerne kontakt om det er noen spørsmål.

Arrangementet er arrangert av Eventyr i Parken og støttet av Bergen kommune.

Om arrangør:
Eventyr i Parken er en nyoppstartet arrangørgruppe som gjennom ulike arrangement og happeninger ønsker å øke mengden av kulturopplevelser for små og store i Nygårdsparken.