Arrangement

Blankobilde_A.jpg

Valgdebatt: Hvilket parti er best for barn?

I forkant av stortingsvalget 11. september inviterer Redd Barna til en viktig og morsom politisk duell mellom flere av kandidatene som ønsker å sikre seg en plass på Stortinget for Hordaland

Valgdebatt: Hvilket parti er best for barn?
Tid: Torsdag 24. august, kl. 19.00-20.30
Sted: Litteraturhuset i Bergen, Alver

Om arrangementet
I forkant av stortingsvalget 11. september inviterer Redd Barna til en viktig og morsom politisk duell mellom flere av kandidatene som ønsker å sikre seg en plass på Stortinget for Hordaland. Vi spør: Hvilket parti er best for barn?

Bakgrunn
15. august lanserte Redd Barna den årlige rapporten Barnometeret, som i år kom i egen valgutgave Partibarnometeret. Redd Barna har gått gjennom alle partiprogrammene, og vurdert hvor gode partiene er på politikk for å realisere barns rettigheter i Norge og verden.Partibarnometeret har vurdert de ni største partiene i Norge på seks ulike områder: barnefattigdom, barn på flukt, vold og seksuelle overgrep mot barn, bistand, helse og utdanning i utviklingspolitikken og klima.

I panelet
· Erik Skutle, Høyre
· Gina Barstad, Sosialistisk Venstreparti
· Stig Abrahamsen, Fremskrittspartiet
· Ruth Grung, Arbeiderpartiet
· Dag Inge Ulstein, Kristelig Folkeparti

Program: I tillegg til politisk duell blir det presentasjon av Partibarnometeret v/ Siri Skulstad Wangen, regionleder i Redd Barna region vest. og appell v/ Press Bergen.

Ordstyrer er Irene Dotterud-Flaa, utviklingspolitisk seniorrådgiver i Redd Barna.