Arrangement

Strandhugg face-kopi 2.jpg

Strandhugg

KunstCamp og installasjonsverksted med kunstpilotene i Nordnesparken

Stiliserte bølgeskulpturer, glitrende blått meshnett, dyrefigurer formet med gul bivoks, og en armada av små seilskip i strandsonen til en grønn øy: Som en nedskalert speiling av innseglingen til Bergen, har en maritim kunstinstallasjon i miniatyr, inntatt Nordnesparken.

 

Du kan delta

Bli med på en tidløs sjøregatta i det grønne. Oppdraget er å lage små seil inspirert av heraldikk og vikingskip, utenomjordiske romskip eller dagens emojikultur. En kunstcamp rigges opp, og seilskipene sjøsettes i gresset som del av en midlertidig, stedsspesifikk installasjon hvor parkens natur og beliggenhet ved havet, er en integrert del av kunstverket.

“Strandhugg” inviterer til medskaping og kontekstualisering av sted og historie, kulturarv og urban natur.

 

La deg inspirere av havdyrenes verden

Besøk Akvariet

Som deltaker får du 20% rabatt på inngangen til Akvariet i Bergen. Rabatten gjelder for deg + inntil 4 familiemedlemmer.

 

Hva og hvor: KunstCamp og gratis Land Art verksted med kunstpilotene i nedre del av Nordnesparken (like nedenfor den buede bygningen til Havforskningsinstituttet). Velkommen til et allalder verksted hvor alle som vil kan delta.

Når: Dropp inn verksted kl 12-15 lør 7.8, søn 8.8, lør 14.8, søn 18.8 (med forbehold om vær og koronasituasjon). NB! Kle dere for utendørs verksted. Utstilling: Lør 7.8 – ons 18.8.

Trygt verksted: kunstpilotene bidrar i arbeidet med å hindre smittespredning under COVID-19, og følger retningslinjene for bruk av munnbind, antall, avstand og håndtering av verkstedsmateriall. Deltakerne registreres ved ankomst.

Prod.: kunstpilotene i samarbeid med Akvariet i Bergen. 

Støttet av: Bergen kommune, Norsk kulturråd, Sparebanken Vest og Fana Sparebank.

Web: www.facebook.com/kunstpilotene

Web: www.akvariet.no

Instagram: @kunstpilotene