Arrangement

lansby u 2-kopi.jpg

Landsby

LANDSBY 

 

Kunst i det grønne - installasjonsverksted med kunstpilotene i byens parker

 

Dyr, mennesker og hus i miniatyr har bosatt seg ved et geometrisk tårn i Nygårdsparken. Er det et observatorietårn, en middelalderborg, eller en modell av en skyskraper? 

En landsby skal utvikles i parken, og du er velkommen som byplanlegger og landskapsarkitekt.  

 

Du kan delta

Bli med å lag byggverk, figurer og tegninger til landsbyen i parken. Ditt bidrag blir del av en midlertidig utstilling hvor parkens natur er en integrert del av kunstinstallasjonen.

Kanskje henter byggverket ditt inspirasjon fra middelalder, fantasy og anime – tidløse, drømmeaktige ikke-steder som Narnia (“Mio min Mio”) og “Laputa” (“Himmelslottet”), eller kanskje velger du en mer samtidig eller fremtidsrettet visjon for en menneskeskapt arkitektur i bynaturen.  

Hva: 

KunstCamp og gratis Land Art verksted ved Langedammen i øvre del av Nygårdsparken. Verksted nr 1. av 3  i sommerserien “Kunst i det grønne - installasjonsverksted med kunstpilotene i byens parker” (juni/ Nygårsparken, juli og august/Nordnesparken). Prosjekt nr. 2 av 3 i serien “Park_i_tektur”; 3 deltakende installasjonsverksted i Nygårdsparken i 2021.

Når: 

Verksted: kl 12-15 lør 19.6, søn 20.6, lør 26.6, søn 27.6 (med forbehold om vær og koronasituasjon). NB! Kle dere for utendørs verksted. 

Utstilling: Lør 19.6 – ons 7.7.

 

Trygt verksted: 

kunstpilotene bidrar i arbeidet med å hindre smittespredning under COVID-19, og følger retningslinjene for bruk av munnbind, antall, avstand og håndtering av verkstedsmateriall. Deltakerne registreres ved ankomst.

 

Produsert av kunstpilotene for Bymiljøetaten, Bergen kommune.