Arrangement

333539658_3571459586476984_575526227573675418_n.jpg

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "Vannorkesteret"

Medvirkende: Andreas Hatzikiriakidis (trompet), Jung-Jae Kim (saksofon), Isach Skeidsvoll (piano) og Peter Dybvig Søreide (gitar)

Vannorkesteret spiller improvisasjonsmusikk med en helakustisk klangpalett, der musikken lever fritt mellom musikalske idéer som oppstår i øyeblikket. De jobber kollektivt ut ifra en svevende, impresjonistisk kjerne der musikken er ment til å skape og fremkalle både det vakre og stygge av lydbilder. Den vakre styggheten. Til tross for besetningen, som kan sammenliknes med et kammerorkester, er de i stand til å skape en kraftfull lydvegg med enorm vitalitet og energi, der instrumentene smelter sammen i et helt spesielt og personlig uttrykk. Ved å utelate både bass og trommer fra lydbildet skapes en uventet, åpen og befriende verden der tonalitet og driv oppstår på en unik måte.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/515625067320740/?ref=newsfeed

 

 

 

Konserten finner sted i Auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!