Arrangement

Medium.png

Barnedag med konsert – Høgskulen på Vestlandet

Bli med på barnedag på Høgskulen på Vestlandet

Det blir konsert med KaPLiNG! kl.12:30 i Global Lounge.
Spillhuset stiller med Super Mario 8 Delux-turnering i Fyrrommet denne dagen. Bli med å konkurrer i en av verdens mest populære spill innenfor Mario universet, nemlig Mario kart! Spillet går ut på å vinne et race med andre spillere, og man konkurrerer med 8 stk på en gang. 

 

(Foto: KaPLiNG)

 

I samarbeid med barnehagelærerutdanningen. Fra torsdag 7.september og gjennom uke 37 skal HVL markere at barnehagelærerutdanningen i Bergen er 75 år og Barnkunne er 5 år. 

KaPLiNG! ble startet i 2022 av Fredrik Vogsberg og Kjetil Aabø som spilte sammen i Casiokids. Planen var å lage høykvalitetsmuikk for barn, men som de voksne også vil høre på etter lalletid. Resultatet er en slags hybrid mellom Gorillaz, Tame Impala og Knudsen og Ludvigsen. 
"Tenk å ha en venn som er så liten.. en bestevenn som aldri kan bli sliten..."
Med et stjernelag av livemusikere, gjennomført sceneproduksjon og velproduserte popsanger får barna en musikkopplevelse de kan relatere seg til, samtidig som det føles som en fullverdig konsert for de voksne. Med andre ord, glimrende stemning for hele familien!

 

Spillhuset Bergen
Du finner Spillhuset Bergen midt i Bergen sentrum! Her kan du fritt benytte deg av ca 1000m2 med spillaktiviter, konsoller, PC, Esport, Gaming, sjakk, brettspillbibiotek, LEGO, Cosplay workshops, rollespill og mye mer. delt opp i forskjellige soner i 3 etg i Veiten 3 - midt i Bergen sentrum. Vi har ingen aktivitetsplikt.
Spillhuset Bergen har et fokus på å være en inkluderende spillarena, det er helt gratis inngang, og det koster heller ikke noe å delta på våre aktiviteter.