Arrangement

Onkel Vidars-kopi.jpg

Den store barnehagedagen

FløyenKids inviterer alle barnehager i Stor-Bergen til den store Barnehagedagen på Fløyen.

FløyenKids inviterer alle barnehager i Stor-Bergen til den store Barnehagedagen på Fløyen. Bli med på FløyenKids barnehagemarsj og konsert med Onkel Vidars

Arrangementet er gratis å delta på, men barnehagene må selv dekke billetter med Fløibanen. Barnehagene har egne billettpriser.

Målet med Barnehagedagen er å ha en gøy aktiv dag sammen på Fløyen #kun6minunna

FløyenKids Barnehagemarsj. Felles start og målgang like ved lekeplassen på Fløyen.
Underveis i Barnehagemarsjen blir det ulike poster og oppgaver som løses fortløpende. Våre aktivitetsverter er tilstede underveis i løypen. Alle barna MÅ være i følge med voksne fra barnehagen underveis i barnehagemarsjen. Begge løypene er godt merket med merkebånd, samt tilrettelagt for barnevogner og rullestoler.
Alle barna får sin egen medalje når de kommer i mål!

Lang løype: Fra Fløyen og rundt Skomakerdiket. ca 2, 5 km.

Kort løype: Rundløype på Fløyen: starter ved lekeplassen, videre ut på platået, rundt FløienFolkerestaurant, forbi geitefjøsen via Trolløypen, tilbake til målgang, ca 1 km.

 

 
Program
kl 10.00- 12.00:Registrering på Fløyen.
Alle barnehagene må registrere antall barn og voksne som går Barnehagemarsjen.

kl 10.00- 12.00: Start Barnehagemarsjen
Barnehagene starter å gå når de kommer opp på Fløyen, det er ikke fellesstart. Start når det passer deg og din barnehage.

kl 12.30: Onkel Vidars – Barnehagebandet fra Eidsvågneset barnehage holder konsert i amfiet.
Vi gleder oss til mange gøye sanger og god stemning!

Premieutdeling fortløpende når dere kommer i mål. Gullmedalje til alle som deltar.

 

Møt geitene våre- Fløyenguttene
Har du fått en geitekos? Fløyenguttene, våre kashmirgeiter, er veldig sosiale og snille. De gleder seg til å hilse på barna på Barnehagedagen.
Dere finner dem ofte like ved geitefjøsen sin, like nedenfor Fløien Folkerestaurant.

 

Mat og drikke
Vi fyrer opp grillene ved Skomakerdiket og setter frem grillkull på Fløysletten for barnehagene som ønsker å grille. Ta ellers med mat og drikke til alle barna, og gjerne noe å sitte på.

Sikkerhet
Barnehagen har selv ansvaret for sikkerheten til barna i barnehagen. Fløibanen har aktivitetsverter underveis i løypene med førstehjelpsutstyr, samt egen førstehjelpsstand på Fløyen, ved start og målgang.

 

 

 

 

Praktisk Fløibanen
Arrangementet er gratis å delta på, men barnehagen må selv dekke Fløibanebillettene.  Barnehagene har egne priser. Billettene bør kjøpes og hentes ut på forhånd for å unngå kø og spare tid. Husk at billetter ved kjøp av rekvisisjon, må rekvisisjonen ha påført ressursnummer.

Fløibanen kjører ekstra turer i tillegg til ordinære rutetider for å frakte opp og ned alle barnehagebarn og voksne på mest effektive måte.
Fløibanen har stopp-bane hver hele og halve time for dem som vil gå på eller av på mellomstasjonene.

Påmelding
Send navn på barnehagen, kontaktperson med telefon og epost, antall barn og voksne, samt hvor mange barn/voksne som skal gå hvilken løype på Barnehagemarsjen til aktivitet@floyen.no