Arrangement

17.jpg

Den store lekedagen

Bli med på familiedag på Fløyen!

Husker du hoppetau, hoppestrikk, boksen går, kubb, ringspill og paradis?

Tidene forandrer seg, og det gjelder også på lekeplassen. Nyere tider har skapt nye trender og andre lekeaktiviteter. Vi trekker frem de gode gamle bakgårdslekene fra du var barn. Som forelder eller besteforelder husker du sikkert tilbake på en barndom fylt med lek i gaten med nabobarna, hele dagen lang til de voksne måtte rope deg inn til kveldsmat.

I samarbeid med Bymuseet drar Fløyen.no tilbake i tid og stiller med de gode gamle lekene på Fløysletten. Ta med deg barn, tante/onkelbarn og barnebarn for en dag som garantert vil vekke gode minner for deg, og gi en ny opplevelse for barna. Kanskje du kan lære oss en lek du husker spesielt godt?

For å komme i den gode gamle rette stemningen vil det dukke opp noen karakterer fra oldemors tid. De vil gjerne være med å leke de gamle lekene sammen med deg, og du finner dem lett ut fra de gamle klærne de har på seg.

Det anbefales å laste ned appen “Fløibanen” for enkelt å kjøpe billett og sjekke avgangstider.

Kom ut og lek da vel – vi sees på den store lekedagen på Fløyen!

Arrangementet følger anbefalte smittevernstiltak fra FHI for å få en trygg aktivitetsdag. Du må derfor melde deg på i forkant av arrangementet her på siden. Leker og utstyr som vi bruker, blir desinfisert og vi har antibac tilgjengelig. Hjelp oss å ta ansvar – hold nødvendig avstand. Som vi gjør her på Fløyen, hold «en trollnese avstand»

Gratis. NB! Krever forhåndspåmelding. Info og påmelding her