Arrangement

syng med kopi.jpg

Festallmenningen i dag

Hele byens favorittallmenning fylles i ti dager med gratisarrangement

Program Festallmenningen lørdag 3. juni:

Kl 11–14: Skaperglede m/ VilVite. Lyst til å lage, bygge og eksperimentere?

På Festallmenningen kan alle bli med VilVite og lage noe eget på en åpen leke- og læreplass. Torgallmenningen fylles med aktiviteter hvor barn og unge kan bygge, produsere, samarbeide og utforske. Gratis.
11–13: LydLab. Fra 12 år.
11–13.30: Lego-verksted. For alle.
13:40–14: Vitenshow. For alle.

Kl 15–15.45: Ernest The Magnifico. Ganske god stuntmann fra down under.

Ernest The Magnifico er en levende legende, i det minste ifølge seg selv. Med en høytflyvende bil og overdimensjonert hoppestokk utfører han triks som er egnet til å imponere stort – eller lande paddeflatt med tupeen og løsbarten flagrende i vinden. Det skal i hvert fall ikke stå på innsatsen.

Som Ernest The Magnifico har artisten Julian Bell underholdt tusenvis av publikummere de siste årene, og har vært en populær gjest på festivaler på tre kontinenter.

45 min. For alle. Gratis.

Kl 17–18: Syng med - All verdens bergenssanger.

Kjære alle smausangere, allsangentusiaster, brumlebasser og dusjsopraner! Ja, alle byens sangfugler – kom ut!

Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen inviterer til en syng med-konsert for hele familien på Festallmenningen. Og hva er vel bedre enn å åpne vår felles skattkiste med sanger som på en eller annen måte er knyttet til byen vår? Her blir det alt fra Fjellveivisen til Fem fine frøkner, og DNS-skuespillerne Lykke Kristine Moen og Bjørn (Bamse) Willberg Andersen stiller som sangkapteiner, slik at vi andre bare kan kaste oss ut i det. De har med seg et topplag av musikere og gjester som blant annet Christine Sandtorv og Nordnes Barnegospel.

 

 

 

 

Bildet: Bjørn (Bamse) Willberg Andersen og Lykke Kristine Moen (foto: Sebastian Dalseide)