Arrangement

Fib Komponistkonteiner.jpeg (1)

Komponistkonteiner

Bor det en komponist i deg?

Da er Komposisjonskonteineren riktig sted å besøke. 

Byen er full av musikk. Du har kanskje aldri tenkt over at vannet som drypper fra kafétaket skaper en interessant rytme, eller at lyden som bybanen lager når den skraper mot skinnene kan brukes som et instrument?

I Komposisjonskonteiner får publikum mulighet til å komponere musikk ved hjelp av alle de fine, stygge og merkelige lydene som finnes rundt om i byen.

Komposisjonskonteiner er et mobilt komposisjonsrom laget av bergensorkesteret BIT20 Ensemble. Her får nysgjerrige musikkspirer i alle aldre opplæring i mobilappen BITWaves, som brukes til å ta opp lyd og lage enkle komposisjoner med. Publikum blir så sendt ut på en «lydsafari». Man kan følge en av de oppsatte rutene med forslag til lyder, eller utforske helt fritt etter eget hode.

Tilbake i konteineren kan du få hjelp til å sette sammen lydene du har spilt inn, og ikke minst lytte til musikken. De som vil kan dele sin komposisjon, og på slutten av dagen blir alle de delte komposisjonene satt sammen til en konteinersymfoni.

torsdag 3.juni– søndag 6. juni kl 10–14. Ute ved Grieghallen. Gratis.

Foto: Thor Brødreskift (bildet er hentet fra BIT20 Ensembles feiring av 30-årsjubileet i 2019)

Informasjon
​Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.


ARENA
Grieghallen
VARIGHET
4 t​

BILLETTER
Gratis


ANBEFALT ALDER
0–99
MEDVIRKENDE
Trond Madsen idé, konsept
BIT20 Ensemble ​
JOMONG
PRODUSERT AV
​BIT20 Ensemble i samarbeid med JOMONG