Arrangement

BADSAlladin.jpeg

Aladdin

Ny engelsk/norsk Panto forestilling med Bergen Amateur Dramatic Society
Møt Aladdin og hans mor, den fattige vaskedamen Widow Twankey. En dag på markedet i byens sentrum treffer Aladdin på den onde «trollmannen» Jafaar som utgir seg for å være hans ukjente onkel. Når Aladdin forelsker seg i prinsessen Jasmine innser han at han må anskaffe noe verdifullt for å få lov til å gifte seg med henne.
 
Han går til Jafaar som lover at han kan få alt han ønsker seg av juveler og gull dersom Aladdin hjelper ham med en liten sak: å hente lampen i en grotte utenfor byen.
 
Hvem er Omo, Alf og Fred? Hvordan ender dette? Med alt fra onde skurker til snille ånder og en morsom papegøye er dette en artig forestilling for hele familien med mye sang, dans og god stemning.

Aladdin spilles i Fana Kulturhus 10.2-18.2. For alle. Kr 100/50. Forhåndsbestilling tlf 417 53 651/ 452 54 837

BADS (Bergen Amateur Dramatic Society) er en teatergruppe for barn og voksne i alle aldre. BADS legger stor vekt på inkludering, mestringsfølelse og et positivt miljø. Teatergruppen blir ledet av Rosemary Lund, som også grunnla BADS i 1998. Siden den gang har gruppen utviklet seg og har nå rundt 70 medlemmer, inkludert sminke-, kostyme-, lys-, lyd- og scenecrew. Hvert år setter de opp forestillinger i Fana Kulturhus. I tillegg fremfører de flere utdrag av forestillingene utover året. Forestillingene består av mye dans, sang, humor og spilleglede. Publikum inkluderes i stor grad i stykkene, noe som bidrar til et unikt samspill.