Arrangement

frostmo-barna-bredde1-scaled-e1619782049141.jpg

Barna fra Frostmofjellet

Følg den spennende reisen til den modige søskenflokken som trosser alt for å holde sammen. Den gripende barneklassikeren inntar Store Scene, og med musikk, humor og oppslukende scenebilder skapes en engasjerende og tankevekkende forestilling.

Det var en gang fem søsken – og en geit som het Gullspira. En iskald vinter blir de tvunget på flukt over fjellet. Barna legger ut på en eventyrlig ferd for å finne et nytt hjem. Et sted hvor de kan være samlet og føle seg trygge. Med Gullspira som oppmuntrende følgesvenn, trosser de nådeløs natur og fattigforsørgerkomiteen. På veien treffer de all slags folk og dyr, og banker på mange dører.

«Barna fra Frostmofjellet» er en varm fortelling om modige barn og menneskeverd – om betydningen av samhold, håp og fantasi når det ellers er mørkt og kaldt. Spennende landskap, nyskrevne sanger og morsomme karakterer skaper en finstemt balanse mellom det lyse og det hjerteskjærende.

Forestillingen er basert på en svensk barnebok som er blitt en elsket klassiker også på film. Når den iscenesettes med Store Scene, er det med det samme kunstneriske teamet som sto bak «Folk og røvere i Kardemomme by» i 2018.

Norgespremiere på Store Scene 4. desember Fra 7 år.

Velkommen-tilbake-pris kun kr 100.