Arrangement

CORPUS_Kappet-kopi.jpg

Figurteater–forestillingen Corpus

Figurteater som reiser inn og nesten ut av kroppen

CORPUS er en figurteater-forestilling for barn og unge om grenselandet mellom liv og død. Forestillingen er regissert av Tormod Lindgren som har markert seg som en av landets fremste scenografer og dukkkedesignere, med tekst av den kritikerroste poeten Aina Villanger.

 Scenen er en operasjonsstue. Lille Edda skal opereres, det er bare rutineoperasjon for legene, men hun må bedøves. Når hun sovner er det som om hun flyter ut av rommet; hun ser sin egen kropp ligge på sengen mens en annen del av henne reiser til et drømmeaktig sted. Et naturlandskap med planter, dyr og trær som kan snakke! Edda svever i det eventyrlige landskapet, det er så fint, men hun kjenner plutselig at hun må reise tilbake. Tilbake til livet, til operasjonsrommet og moren som sitter og venter – tilbake til seg selv. Hun våkner sakte opp, operasjonen har gått bra, og legene, sykepleierne og moren er lettet og glade. Hva var det som skjedde mens hun sov? Var det bare en drøm?

 

CORPUS skildrer en nær døden opplevelse som også blir en nær livet opplevelse. En visuell og tekstlig finstemt forestilling om et barn som nesten forsvinner ut av seg selv. 

 

16.-17. november kl 13:00

Cornerteateret

CC: 150/100 kr (Voksne/barn)

Varighet: 45 minutter

Anbefalt for barn 7 år og oppover

 

Les mer på https://www.cornerstones.no/corpus