Arrangement

Konsertsirkus.jpg

Konsertsirkus!

KODE 2 fylles med lyd, farge og nye musikalske uttrykk!

Konsertsirkus! er  Borealis sin familiesatsing.Det blir en dag med spennende og rare lyder og oppdagelser. 

 I år flytter Konsertsirkus! inn i et nytt lokale – de tomme modernistiske galleriene til KODE 2, som vi vil fylle med lyd, farge og nye musikalske uttrykk! 

I en ny framføring fra den bergensbaserte kvartetten Tanzmacher bytter dansere og musikere plass; gitarer og trommer blander seg med lyden av føtter og stemmer, og alle presser grensene i sin søken på å finne nye måter å spille på. 

Ved å samle sammen sterke, unge utøvere og komponister, presenterer Else Olsen Storesund og Karina Opdal fra BIT20s formidlingsteam og elever ved Krohnengen barneskole DEN ............. SKOGEN – et splitter nytt og ordløst eventyr. 

Og hvis man kikker ut på Festplassen kan man se førerne av festivalens mest uvanlige instrumenter; en trio bestående av heisekraner fra Nordic Crane Vest, som forvandler seg til elegante ballettdansere i det de øver til festivalens avslutningsnummer med komponisten Natacha Diels. Kanskje kan du gå ut og hilse på dem? 

I tillegg får man som vanlig alle de spennende Konsertsirkus!-forfriskningene!
Hver framføring vil repeteres i løpet av ettermiddagen, og det vil være stor boltreplass; både unge og eldre lyttere er velkomne til denne spennende ettermiddagen fylt av musikk!