Arrangement

Konsertsirkus.jpg

Konsertsirkus!

Hvordan kan vi lytte sammen som familie?

Det er ikke alltid opplagt å ta med små og store barn på en konsert med ny musikk. Men vår erfaring er at det er barna som har de mest eventyrlystne ørene! Derfor fortsetter Borealis sin utforsking av hvordan ekte, spennende, og noen ganger komplisert musikk kan presenteres for familier, slik at alle kan lytte sammen!

Under årets Konsertsirkus! presenteres et av de største verkene på årets festival – Juliana Hodkinsons red heart LOVE. Stykket er avslutningkonserten til Borealis 2019, men under Konsertsirkus! presenteres det i en helt unik versjon. Stykket deles opp i fordøyelige småbiter slik at små ører og barnas ville fantasi kan få løpe løpsk. The Icelandic Love Corporation, Ensemble Adapter og Juliana Hodkinson lager en magisk verden av hemmelige rom og skjulte lyder i dette stykket som er en del komposisjon, en del lotteri, og en del utforsking.

Og hva er vel mer inspirerende for unge musikalske eventyrere enn å se andre barn på scenen? Samarbeidet med BIT20 Ensembles prosjekt Vi Komponerer! fortsetter, og til Konsertsirkus! kommer en klasse fra Ny-Krohnborg skole, som sammen med perkusjonistene Owen Weaver og Håkon Skjæret skal lage en musikalsk verden inspirert av åpningskonserten under Borealis 2019.

Ta med familien! Alle konsertene er korte, og repeteres flere ganger i løpet av dagen. Blir magen tom kan man fylle på i Konsertsirkus-kaféen