Arrangement

default_file-1630409196.jpeg

Lumagica: Lyspark på Bergenshus Festning

Ny lyspark åpner på Bergenhus festning 12. november
LUMAGICA, en magisk opplevelse for små og store

LUMAGICA er navnet på den helt nye lysparken som åpner på Bergenhus festning 12. november i år. Parken skal spre julemagi i hele førjulstiden og inngår i satsningen «Julebyen Bergen» som Bergen Sentrum AS står bak, og som Bergen Julemarked og Pepperkakebyen også er en del av.


Over 40 magiske lysinstallasjoner
LUMAGICA holder til på Bergenhus festning. Her er lysparken lagt opp som en magisk rute der de besøkende passerer over førti unike og spektakulære lysinstallasjoner. Hver installasjon er et lysshow i seg selv. LUMAGICAs installasjoner benytter nemlig den nyeste teknologien innenfor lys, røyk og 3D. Ruten avsluttes i et spiseområde der man kan kjøpe mat og drikke fra foodtrucks drevet av lokale restauranter.

Det er selskapet MK Illumination som står bak LUMAGICA. Hver lysinstallasjon er designet av deres eget designteam og produseres i egne fabrikker. MK Illumination er kjent som Norges største leverandør av jule- og vinterbelysning, og har blant annet designet juledekorasjonene i Strandgaten og på Torgallmenningen.


Passer for alle aldre
LUMAGICA er et sted du kan ta med familien, kollegaer, venner eller kanskje kjiket på en magisk og uforglemmelig kveld med interaktive opplevelser, lyskunst, musikk og muligheter for god og lokal mat og drikke.

LUMAGICA vil være åpen alle dager fra 12. november til 19. desember 2021.
Åpningstidene er mandag–søndag kl. 17.00–22.00.

Priser fra 125 (barn) og 195 (voksen) og 520 (familie) Kjøp billetter her


Tidsluker og Covid-19
For å begrense kødannelse og dermed sikre den beste og tryggeste opplevelsen for alle, kjøper de besøkende billett til et bestemt tidspunkt. LUMAGICAs team følger utviklingen av COVID-19 tett. Festivalens viktigste prioritet er sikkerheten til deres gjester og deres ansatte. De følger til enhver tid FHIs anbefalinger og regler, og oppfordrer alle til å være nøye med hygienen og bruke utplassert håndsprit.