Arrangement

For Freedom Torgallmenningen.jpg

Kids For Freedom

Kids For Freedom er et årlig veldedighetsløp rundt Lille Lungegårdsvann.

Moderne slaveri er en internasjonal menneskerettighetsutfordring som også finnes i Norge. Slaveri er utnyttelse av personer som under press og mot sin vilje brukes til arbeid og tjenester, og det finnes i vår by. Blir med på For Freedom Aksjonen 2019 og støtt kampen mot menneskehandel!

KIDS FOR FREEDOM (Kl. 13 - 17):
Ingen har så sterk rettferdighetssans som barna; derfor vil vi inkludere barna i For Freedom Aksjonen. Vi ønsker at fremtidens generasjoner skal lære hvordan de kan bidra til en mer rettferdig verden, og hvordan de kan hjelpe andre barn som ikke får gå på skole og leke med vennene sine når de har lyst.

Aktivitetene på Kids For Freedom er hoppeslott, sukkerspinn og andre gøyale leker. Og ikke minst kan bare være med på KIDS RUNNING FOR FREEDOM kl. 15 som er de minste barnas eget støtteløp (tilsvarende Running For Freedom). Gå til eventen for Running For Freedom for å melde på ditt barn her: https://goo.gl/ZkKPDp

Kids For Freedom er et årlig veldedighetsløp rundt Lille Lungegårdsvann i Bergen hvor store og små løper for å samle inn penger fra personlige sponsorer, bedrifter eller privatpersoner. All inntekt går til å bekjempe moderne slaveri gjennom For Freedom sitt arbeid, og gjennom samarbeidspartnerne Hope For Justice og Skaperkraft.

 

Kids For Freedom arrangeres for å skape oppmerksomhet og bevissthet om moderne slaveri, og for å samle inn midler som kan brukes i bekjempelsen av det.
 
Du kan registrere deg som løper via minaksjon.no.
Ved bruk av Minaksjon.no blir alle gaver som kommer inn via vipps og visakort gjennom din aksjon automatisk overført direkte til For Freedom.
For å opprette en egen aksjon må du gjøre følgende: 
  1. Gå inn på minaksjon.no og trykk på den grønne knappen “Start en innsamlingsaksjon” som du finner på midten av siden.
  2. Velg så “For Freedom” og prosjektet "Kids For Freedom" (Du må opprette en ny bruker på minaksjon om du ikke har det fra før.) 
  3. Du kan nå opprette en aksjon. Tips: trykk på “Klikk for hjelp” knappen for å få er enkel beskrivelse av alle feltene. 
  4. Når du er ferdig trykker du på “Lagre aksjon”. Din aksjon er nå live og kan deles med de du ønsker. Hver løper må selv samle sponsorer som selv registrerer seg på minaksjon.
  5. Du kan til enhver tid logge deg inn på minasjon.no og se hvor mye du har samlet inn.