Arrangement

Blankobilde_A.jpg

Småtasscamp på Otterstadstølen i Modalen (0–6 år)

Bli med Barnas Turlag på tur.

Bli med Barnas Turlag på en flott tur til Otterdalstølen (223 moh). Dette blir en lett og fin tur med mye lek og moro for de små. Vi skal fyre bål og gå små turer. Bading og blåbærplukking blir det også.

Oppmøtested: Ved Grønhaug like før Mo i Modalen. Det er parkering langs veien. Det henger et skilt om Otterstadstølen ved veien.

Oppmøtetid: Vi møtes kl 11:00. Det blir ikke felles transport. Hver enkelt familie må selv ordne med transport. 

Vi samles i en lomme nede ved veien. Vi begynner turen med en oppoverbakke på 200 høydemeter. Deretter flater terrenget ut, og vi kan leke oss inn til stølene. Det er ca. 2 km å gå. På veien tar vi en god pause litt oppe i lien, der leker vi, og spiser lunsj. Deretter tasser vi videre, og kanskje vanker det noe lek og moro på veien. Vi stopper ved et idyllisk stølstun, der vi blant annet finner Otterstadstølen. Denne stølen har vi leid. I utgangspunktet legger vi opp til at alle aktiviteter foregår ute, men dersom man ønsker å gå inn en tur så står stølen til vår disposisjon. Vi slår opp teltene på stølstunet, ved Otterstadstølen samles vi til felles måltider og bålkos. Dersom været tillater det blir det kveldskos med høytlesning. Det er fine bademuligheter i området, både en grunn elv og et flott juv.

Søndagen legger vi opp til felles frokost på morgenkvisten. Tillater været det blir det bading og lek før vi pakker i hop teltene og rydder etter oss. Vi går tilbake til bilene i 15-tiden og legger opp til at vi skal være tilbake i Bergen kl 18:00.

Turledere: Helene (nr. 98 24 98 08) og Elisabeth (nr. 95 26 12 03).

Mat: Ta med all mat og drikke til familien din. 

Utstyr: Hodelykt/lommelykt, sitteunderlag, toalettpapir, klær etter været. Telt, sovepose, liggeunderlag og ekstra varme klær siden vi skal bo i telt. Ta med brenner, gass og kokeutstyr, samt bestikk og fat. Bruk gjerne DNTs utstyrsliste for sommerfjelletsom utgangspunkt.

Pris: 

Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 60,- og voksen kr. 110,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 185,- og voksen kr. 400,-.