Arrangement

1009TurledereSognsvann11_foto_MariusDalsegSaetre.t55f1ed50.m1200.xe519d545.jpg

Ferskingkurs i friluftsliv for barnefamilier

Ferskingkurs er et praktisk kurs der deltakerne selv skal få prøve seg på bålfyring, matlaging ute, bruk av primus, kart, kompass og turplanlegging. Man lærer også om bekledning, pakking av dagstursekk, allemannsretten, stier og merking, og DNTs tilbud. Etter endt kurs får man kursbevis og en fin håndbok i friluftsliv.

Kurset vil gå over en helg. Totalt ca. 10 timer. Målet med kurset er å bli trygg på enkle turer i byfjellene eller skogen. Kurset passer for alle barnefamilier som vil lære om grunnleggende turferdigheter, for å tilbringe mer tid ute i naturen sammen med barna. Dette kurset vil være tilpasset slik at barn kan delta sammen med foreldre. Kurset er tilpasset 12 deltakere, og nedre aldersgrense er 6 år.

Oppmøte: Grindaløen ved Skomakerdiket.

Datoer: Lørdag 21. oktober og søndag 22. oktober

Tidspunkt: Kl. 11:00-16:00

NB! Når du melder deg på dette kurset, melder du deg på begge datoene, da dette samlet utgjør et ferskingkurs. Det er ikke mulig å bare være med en av dagene.

Pris: Kurset er gratis for medlemmer av DNT, og koster 125,-/680,- for ikke-medlemmer (tilsvarer et barne-/hovedmedlemsskap, dette vil også gjelde for 2018). Faktura blir tilsendt i etterkant.

Ta med: Gode sko og varme klær, drikke.

Mer info blir sendt fra kursholder etter påmelding.

Spørsmål? Ta kontakt med ansvarlig for ferskingkursene i Bergen og Hordaland Turlag på mail: kaspar.oines.skjulhaug(at)dnt.no eller tlf. 47273020