Arrangement

300621_Bryggedans. Foto: Siri Storheim.jpg

Aktiviteter på Bryggen

Fyller bilfritt Bryggen med aktivitet i sommer

Når Bryggen stenges for gjennomgangstrafikk fra 3. juli, fylles området med kulturaktivitet. Her blir det noe for både liten og stor.

Bergen bystyre har vedtatt å gjennomføre prøveordningen med å stenge Torget og Bryggen for gjennomgangstrafikk også i år. Stengingen skjer fra 3. juli til 15. august.

Kulturetaten har fått i oppdrag å skape aktivitet i området, med et temabasert program for både liten og stor. Arrangementene følger gjeldende smittevernregler. Publikum og deltagere må registrere seg via QR-kode på stedet.

Dette kan du oppleve:

Lørdag 3. juli – Bryggedans
Klokken 17.00-20.00

På første arrangementsdag kan publikum oppleve ulike dansesjangre, fra folkedans og Mexico Lindo til K-pop og freestyle, for å nevne noe. For de som ønsker å slå seg løs på dansegulvet selv, inviteres det til Silent disco klokken 19.00 inne på Bryggen ved Tracteuren.

Lørdag 17. juli – Bryggelek
Klokken 12.00-15.00

Bryggen fylles med lek og spill for alle aldersgrupper. Blant annet vil Musikaljentene vise frem gamle inntil-vegge-leker.

Lørdag 24. juli – Miljø og gjenbruk
Klokken 12.00-15.00

Denne dagen står bærekraft i fokus. Her kan du komme på plantebyttedag, kjøpe brukte klær av Landåspikene eller kanskje delta på workshop med Ingrid Vik Lysne, der du kan lære deg å lage brilleetui og scrunchie. I tillegg vil Fiskerimuseet tilby ulike aktiviteter.

Fredagene 30. juli og 6. august – Pop up-aktiviteter i regi av Kultursommerjobb

Vi får besøk av de dyktige ungdommene fra Kultursommerjobb.