Arrangement

RubenOlsen-BFJversion-EditWMRz1602-DSC09733ChristineSandtorv-Bajazz-BergenJazzforum-Verftet-20161002-1024x768.jpg

BaJazz: Cristine Sandtorv

BAJAZZ: CHRISTINE SANDTORV

Det blir bursdagsfestkonsert når Christine Sandtorv er tilbake på USF Verftet med sitt femte album for barn STJERNETELLER – AUTOMAGISK. Dronningen av familiepop serverer alt fra sprudlende fantasifulle perler til ettertenksomme viser. Det er lek med ord, tull og tøys, men også formidling av viktige verdier for små og store, lekkert pakket inn av Stjernetellerbandet, med Iver Sandøy på trommer, Inge Rypdal på gitar/bass og Yngve Sætre på ymse tangenter.

Med fire tidligere album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake til Røkeriet på USF Verftet.

TO FORESTILLINGER: kl. 13:00 og 15:00 – OBS! Begrenset antall billetter for salg!