Arrangement

182621281_1494277910915672_2652060279944422759_n-kopi.jpg

«Lille Edvard» med Eventyr i Parken

Bli med på en spennende reise gjennom Nygårdsparken!
Vandreteater i Nygårdsparken: Lille Edvard
Lørdag 4.september kl 11.30 og 13.30. Kr 70. Kjøp billetter her
Plantene i parken synger sine melodier til lille Edvard. Han elsker å høre på gamle trær og fine rosebusker, og blir fylt av naturens sang. Kusinen hans, Nina, er ikke like begeistret for hans tro på syngende planter. Men når Edvard blir borte på mystisk vis må Nina selv ta ferden inn i plantenes verden for å redde ham!

Hvem vet, kanskje vil hele verden en dag få høre melodiene som Edvard lærer av plantene? Kan du tenke deg hvem lille Edvard er?
Denne gangen drar vi til 1850- tallet, hvor en ung liten kar begynner å oppdage sitt musikalske talent, som senere skal gjøre ham til en av Bergens mest kjente komponister.
OPPMØTE: Ved kaféen i øvre del av Nygårdsparken.
OBS: Kle dere etter været.
Oppmøte ved Paviljongen i øvre del av Nygårdsparken.
Eventyr i Parken er en arrangørgruppe med hovedfokus på å tilby ulike kulturopplevelser i Nygårdsparken i Bergen. Gruppen består av fire medlemmer som er utdannet innen teater, skuespill og film. Vi jobber til daglig både skapende og utøvende innenfor flere ulike film-, musikk- og teaterprosjekt i Bergen. 
Gruppens medlemmer er Thomas B. Brandt, Lina Taule Fjørtoft, Stine Revheim Svellingen og Magdalena Kuna. Alle har base i Bergen og medvirker både skapende og utøvende i gruppens produksjoner.