Arrangement

Eventyr i Parken - Våren 2020-kopi.jpg

«Hans og Grete» med Eventyr i Parken

Bli med på en spennende reise gjennom Nygårdsparken!
Hans og Grete - Eventyr i Parken
Bli med Hans og Grete på deres mystiske reise! Hva skjer når vi sammen med Hans og Grete blir forlatt helt alene i den store parken? Finner vi veien hjem? Eller finner vi kanskje noe annet merkelig på vår vandring? Bli med på utendørs vandreteater og se selv!
OBS: Kle dere etter været.
Oppmøte ved Paviljongen i øvre del av Nygårdsparken.
Eventyr i Parken er en arrangørgruppe med hovedfokus på å tilby ulike kulturopplevelser i Nygårdsparken i Bergen. Gruppen består av fire medlemmer som er utdannet innen teater, skuespill og film. Vi jobber til daglig både skapende og utøvende innenfor flere ulike film-, musikk- og teaterprosjekt i Bergen. 
Gruppens medlemmer er Thomas B. Brandt, Lina Taule Fjørtoft, Stine Revheim Svellingen og Magdalena Kuna. Alle har base i Bergen og medvirker både skapende og utøvende i gruppens produksjoner.
Bergen Fringe Festival 2020
Velkommen heim!
Bli med oss på en fire dagers feiring av mangfoldet av kunstnere og opplev grensesprengende scenekunst på Bergen Fringe Festival! I annerledesåret 2020 kan du bli kjent med lokale og nasjonale utøvere innen teater, dans, musikk og flere kunstuttrykk som er både i og utenfor bokser, poser og sekker!
Vi gleder oss over å kunne ta et skritt tilbake for å gjenoppdage våre lokale og nasjonale ressurser, samtidig som vi får utfolde oss på Møhlenpris. Flere av programmets godbiter vil du finne i bydelens uterom, i tillegg til Cornerteateret.
Festivalteamet legger til rette et sikkert og trygt miljø for våre utøvere og publikum med hensyn til smittevern. Av samme grunn er det også begrenset med plasser.
Bergen Fringe Festival er støttet av:
Fagavdeling for kunst og kulturutvikling v/ Bergen Kommune
Vestland fylkeskommune
Sparebanken Vest
Fana Sparebank
Programmet finner du på www.mnorwayfringe.com
Vis hensyn, og hold avstand!