Arrangement

Gratulerer med dagen.jpg

Gratulerer med dagen!

Musikalske aktiviteter, omvisning, Lydlab og bursdagsfest og Familiekonsert med BFO.

Grieghallen fyller 40 år og inviterer alle til åpent hus og en storslagen bursdagsfeiring!


 

Familiekonsert: Gratulerer med dagen!

Lørdag 20. oktober

Grieghallen

Billetter: https://harmonien.eventim-billetter.no/webshop/webticket/seatmap?eventId=19

 

Familiekonserten er en del av Grieghallens store 40-årsfeiring.

 

Kl. 11.00 Grieghallen åpner

Kl. 14.00 Familiekonserten med Bergen Filharmoniske Orkester starter

 

Nils Erik Måseidvåg dirigent

Christine Sandtorv solist og konferansier

Stjernetellerkoret

Bergen Filharmoniske Orkester

Igor StravinskyGreeting prelude (Happy Birthday)

Leonard BernsteinOuverture til operetten Candide

Christine Sandtorv (arr. Håkon Berge) Blåse på

Edvard GriegI Dovregubbens hall

John WilliamsMain Title / Imperial March fra Star Wars

Christine Sandtorv (arr. Håkon Berge)Kaos

PULSEIzika Sumba

Makarita

Thula Thula Trollmor

Midodo

Ziyawa

Trad. (arr. M. P. Winter)Hurra for deg

Johannes HanssenValdresmarsj


Se programmet for hele dagen under

Opplev Grieghallen som aldri før! Vi inviterer til dobbelbursdagsfeiring; Grieghallen fyller 40 år og Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år! 

Grieghallen fyller 40 år og inviterer alle til åpent hus og en storslagen bursdagsfeiring! Det vil bli servert pølser, kake og drikke, samtidig som hele huset vil være fullt av aktiviteter. Man kan få en omvisning på huset, la barna tegne, se en danseøving, eller være delaktig i musikalske aktiviteter med blant annet Bergen Kulturskole, BIT20 Ensemble, Manger Folkehøgskule og ikke minst Norges Musikkorps Forbund som fyller 100 år! 

Bergen Filharmoniske Orkester avslutter feiringen med en stor bursdagskonsert kl. 14:00. Det blir bursdagssang og mange musikalske overraskelser. Resultatet av høstPULSE - høstens gøyeste musikalske seminar - presenteres, det blir dans, drill, sang og musikk… det blir BURSDAGSFEST!

Blant andre innslag

Fra kl. 11 synger Bergen Guttekor deg inn i huset. La barna prøve seg som dirigent i vår DirigentLab, sjekk også ut LydLab og RapLab. Gjennom reisen i huset kan man se et eventyr eller et virtuelt orkester, fargelegge, prøve instrumenter, se en danseøving, få en tattis eller ansiktsmaling, og ellers være delaktig i mange musikalske sprell rundt på huset!

Norges Musikkkorps Forbund fyller 100 år. Opplev fotoutstillingen i foajeen – fotograf Vidar Alvik har fulgt Norges Musikkorps Forbund ett helt år – vi deler de beste bildene! Spill et instrument du aldri har prøvd, stå på scenen sammen med andre – vi elsker korps og musikk!

BIT20 Ensemble inviterer til LydLab i tredje etasje. I laben er det et verksted der du kan lage instrumenter. For å hjelpe deg å manøvrere har BIT20 kompetente lydforskere til disposisjon, som alle har en doktorgrad i lyd og moro. Dette passer for barn fra 3 år og oppover.

I tillegg kan vi friste med en gratis bursdagskonsert med selveste Christine Sandtorv og Stjernetellerbandet. Dronningen av familiepop Christine Sandtorv har gitt ut fire album i Stjernetellerserien. I Christines univers finner man tidløs popmusikk som fenger hele familien med både moro og alvor. Christine & Stjernetellerbandet serverer lekende låter du får på hjernen, i tillegg til kjekke aktiviteter i foajeen! (*Begrenset antall billetter, hentes ved hovedinngang).

Dette skjer i Åpent hus kl. 11:00-14:00:

Bergen Guttekor (fra kl. 11:00) 
Historisk utstilling – Grieghallen
Tattoo shop – Norge Musikkorps Forbund
Lag lyd i instrumentet – spill med! – Norges Musikkorps Forbund
Fargelegging – Stjerneteller universet
Konsert – Christine Sandtorv & Stjerneteller (kl. 12:00) *Begrenset antall billetter 
Åpen høstPULSE øving – Aspirant/Junior NMF (kl. 11:00-12:00)
DirigentLab – Bergen Filharmoniske Orkester (kl. 12:00-14:00) Ansiktsmaling
Jazz danseøving – Bergen Kulturskole
LydLab – BIT 20 Ensemble
Virtuelt Orkester – Bergen Filharmoniske Orkester (i samarbeid med HVL og BoB)
Eventyrstund – Manger Folkehøgskule
RapLab – Manger Folkehøgskule

Det vil bli servert pølser, kake og drikke, samtidig som hele huset vil være fullt av aktiviteter. 


Man kan få en omvisning på huset, la barna tegne, se en danseøving, eller være delaktig i musikalske aktiviteter med blant annet Bergen Kulturskole, Bit 20 Ensemble, Manger Folkehøgskule og ikke minst Norges Musikkorps Forbund som fyller 100 år!

BIT20 Ensemble inviterer til LydLab i tredje etasje. I laben er det et verksted der du kan lage instrumenter. For å hjelpe deg å manøvrere har BIT20 kompetente lydforskere til disposisjon, som alle har en doktorgrad i lyd og morro. Dette passer for barn fra 3 år og oppover.

GRATIS bursdagskonsert med selveste Christine Sandtorv og Stjernetellerbandet.
 Dronningen av familiepop; Christine Sandtorv, har gitt ut fire album i Stjernetellerserien. 
I Christines univers finner man tidløs popmusikk som fenger hele familien med både moro og alvor. Christine & Stjernetellerbandet serverer lekende låter du får på hjernen, treffende finurlige tekster, artige påfunn og som alltid er det også rom for pustepauser og ettertenksomhet. Det hele avsluttes med en stor bursdagskonsert med Bergen Filharmoniske Orkester kl. 14.00 (for info om billettsalg besøk www.harmonien.no). 
Grieghallen fyller 40 år og Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år i 2018! Dette feirer vi med bursdagskonsert i Griegsalen. Her blir det bursdagssang og mange musikalske overraskelser spilt av Bergen Filharmoniske Orkester. Du vil også få treffe musikanter fra NMFs PULSE-program og drill. Det blir dans, det blir sang og musikk… det blir BURSDAGSFEST.
Konserten blir ledet av Christine Sandtorv. fra 5 år.