Arrangement

Plakat med 2 logoer - Den lille store reisen-kopi.jpg

Den Lille store reisen

«Den lille store reisen» er en interaktiv figurteaterforestilling dedikert til de aller minste barna.

En stor ballong flyr høyt på himmelen, høyere og høyere til månen og stjernene. Den lille store reisen er en interaktiv figurteaterforestilling dedikert til de aller minste barna. Sammen med den lille fuglen Kiwi, vil både barn og voksne ta fatt på en stor reise i en varmluftsballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live.

Hver dag i barnas liv er full av nye opplevelser; steg for steg utforsker de verden. Forestillingen er inspirert av måten barna tenker på, stiller spørsmål, møter nye ting, mennesker og situasjoner. Deres assosiasjoner overrasker stadig! Den lille kiwien er akkurat som et lite barn; med åpent sinn, full av energi og nysgjerrighet.

Forestillinga inviterer til utforsking av sanser og opplevelser med farger, former, lyder, lukter og til og med smaker, og inkluderer dukker på friskt vis.

Den Lille store reisen er et eventyr i en trygg og koselig atmosfære. Dette er en unik mulighet for de voksne til å se barna deres i en ny sosial og kreativ situasjon, for å bygge sterkere bånd mellom de små og store.

"Den Lille store reisen" av Open Window Theatre.  Alder: 1-4 år.

 

Regi: Alicja Morawska-Rubczak

Scenografi og kostyme: Barbara Małecka

Musikk: Jostein Avdem Fretland

Skuespill og dukkeføring: Dominika Minkacz-Sira

Lyd- og lysdesign: Jon Eirik Sira

 

Produsent: Ingrid Saltvik Faanes og Dominika Minkacz-Sira