Arrangement

trollet utan hjarte plakat.Illustrasjon: Malena Ekelandjpg.jpg

Forestillingen Trollet uten hjerte og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 16. SEPTEMBER

13–13.45 FORESTILLING
Trollet utan hjarte: Liker du eventyr? Kanskje du liker å dikte dine egne? I denne forestillingen får barna være med på begge deler, fra «det var en gong» til «snipp snapp snute». Forestillingen er en dramatisering basert på det tyske eventyret; Mannen uten hjerte og Asbjørnsen & Moe sitt eventyr; Risen som ikke hadde noe hjerte på seg. Teaterfrø – Frøydis Flotve og Veronika F. Røssland. Fra 4 år.

(Illustrasjon: Malena Ekeland)

13.45–16 VERKSTEDER
Glassets magi: Lag ditt eget glassmaleri. Hva skjer med fargene når vi setter lys på? Marie Braathen. Fra 3 år.
Figurverksted med skyggeteater: Lær å lage skyggefigurer med hendene eller bli med å tegne, klippe ut og lage dine egne skyggeteaterfigurer. Lek og dikt historier med skyggene.
Veronika F. Røssland. Fra 3 år.
Teaterverksted: Enkle teaterleker og øvelser. Bli med å lage eventyrkarakterer og leke et eventyr. Frøydis Flotve. Fra 3 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.