Arrangement

MJAU.jpg

Forestillingen Mjau og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 14. OKTOBER

13–13.45 FORESTILLING
Mjau: Bli med på en morsom og musikalsk reise i kattenes verden – og møt gamle Jeronimus, skumlekatten Gropius, dansepusen Bellarus, de fisefine perserpusene og mange flere! Krabatene – Irene Ahnéll, Mette Scarth Tønseth og Ramona Sulen. Fra 3 år.

13.45–16 VERKSTEDER
Landskap – 0.13 og 0.14: Utstilling og installasjonsverksted inspirert av kunstens mange blikk på naturen. Sammen lager vi en kjempestor collage med landskapsbilder og et mykt fjell med figurer i miniatyr. Kunstpilotene – Annette Marandon og André Marandon. Fra 3 år.
Klakx: Byggesett med mange muligheter. Av Stefan Gustin. Uten formidler. Fra 3 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.