Arrangement

Askeladden på nye eventyr foto Abscence .jpg

Forestillingen Askeladden på nye eventyr og verksteder

LØRDAG 14. JANUAR

13-13.45 FORESTILLING
Askeladden på nye eventyr: På en imponerende og humoristisk måte – med improvisasjonsteater, akrobatikk og breaking i snippsekken setter de tre brødrene Per, Pål og Espen, ut på en ferd mot kongsgården. På veien treffer de både de tre bukkene Bruse, trollet og en gammel krok som trenger hjelp. Absence – Andreas Benjaminsen Roksvåg, Piero Issa, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Christopher Bottolfsen. Tekniker: Sondre Erenstsen. Fortellerstemme: Bjarte Hjelmeland. Fra 3 år.

13.45-16 VERKSTED
Breakdance 1: Danseglede, musikk og kule triks står i fokus i denne danse-workshopen. Vi går gjennom hovedmomentene i breakdance, og har en battle som avslutning. Foreldre kan delta om ønskelig. Passer både for erfarne og uerfarne breakere. Andreas Roksvåg. Fra 3 år.
Breakdance 2: Danseglede, musikk og kule triks står i fokus i denne danse-workshopen. Vi går gjennom hovedmomentene i breakdance, og har en battle som avslutning. Foreldre kan delta om ønskelig. Passer både for erfarne og uerfarne breakere. Piero Issa. Fra 3 år.
Lego: Bygg og lek. Uten formidler. Fra 3 år.