Arrangement

Pling Vaken_1391_BRIGDE.jpg

Barnelørdag med forestillingen Pling vaken og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 21. OKTOBER

13–13.45 FORESTILLING
Pling vaken: Klara driver mammaen sin til vanvidd med alle små og store påskudd for ikke å sove. Men merkelige ting skjer på Klaras rom, og hun forstår at det ikke er bare bare å være mamma ... Krabatene – Irene Ahnéll og Mette Scarth Tønseth. Fra 3 år.

13.45–16 VERKSTEDER
Landskap – 0.13 og 0.14: Utstilling og installasjonsverksted inspirert av kunstens mange blikk på naturen. Sammen lager vi en kjempestor collage med landskapsbilder og et mykt fjell med figurer i miniatyr. Kunstpilotene – Annette Marandon og André Marandon. Fra 3 år.
Klakx: Byggesett med mange muligheter. Av Stefan Gustin. Uten formidler. Fra 3 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.