Arrangement

Barnelørdag Eplehagen.jpg

Barnelørdag med forestillingen «Eplehagen» og verksteder

LØRDAG 10. SEPTEMBER

13-13.45 FORESTILLING
Eplehagen: Flamingoene danser og trollemor leter, skal hun synge hva alle trollene heter?
Barna får bli med på en reise fra gresset på bakken til eplene i toppen av trærne og alt som gjemmer seg der. En varm, musikalsk og spennende forestilling for de aller minste. Maria Aasebø Rønhovde. Fra 1 år.

13.45-16 VERKSTED
Sommerfugler: Ved bruk av silkepapir, lim, tekstil, farget papir og ståltråd lager vi sommerfugler. Kwestan Jamal Bawan. Fra 3 år.
Pappete-papir-pop-up-verden: Kryp rundt i en pop-up verden i passelig størrelse for de minste barna. Her kan de dra, henge opp, finne, tape, krølle, rive, putte opp i, stable og utforske. Med inspirasjon fra bøker med klaffer og så enkle ting som at en papirpose kan bli til en papir-dukkete. Mia Øquist. Fra 1 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet kl. 14.30 til 16.00.