Arrangement

De fire muskiterer_105555.jpg

«Udo og Ella» og verksteder

Barokk, tuba, tango – og dukketeater.

LØRDAG 26. oktober

13-13.45 FORESTILLING

Udo og Ella: Barokk, tuba, tango – og dukketeater. Forestilling med dukketeater, historiefortelling, svingende middelaldermusikk, barokkmusikk, virtuos folkemusikk fra Balkan, smektende tango – og et tubanummer du aldri har hørt maken til. De fire Musketerer – Jan Neal Holden, Annette Bjørnenak, Glenn Sørskår, Elisabeth Vannebo. Fra 3 år.

13.45-16 VERKSTEDER

13.45-16 VERKSTEDER

Si det med Koons 0.7 og 0.8:Inspirert av den verdenskjente kunstneren, Jeff Koons, boltrer vi oss i ideer og pussige sammenstillinger. Vi ser på tingene vi omgir oss med på en litt annen måte og leker, lager og utforsker kunst for hverdagslivet. Makerspace: Bli med å lage kunst av tingene vi omgir oss med. 

En kjempestor papircollage og en litt rar skulptur laget av hverdagsting. Velkommen inn i et univers hvor alt kan bli til kunst. Vi bygger og endrer, ombestemmer oss og begynner på nytt igjen. Hva ser du nå? En kan bygge hytter av pappesker og tepper, og en kan bygge skulpturer av kokekar og baller. Se for deg et byggesett uten instruksjon eller en matrett uten oppskrift. Utfordringen er å se bort fra en tings hverdagsbruk, og å bygge skulpturer av hverdagsting. Som med legoklosser er kombinasjonsmulighetene uendelige. Kunstneren Jeff Koons har sans for perfeksjon, oppblåsbare objekter, kunst fra antikken, og å lage skulpturer av hverdagsting, for å nevne noe. Si det med Koons. Kunstpilotene – Annette Marandon. Maks 10 barn pr gruppe. Fra 3 år.

KLAKX: Byggesett som utfordrer fantasien. Av Stephan Gustin. Uten formidler. Fra 3 år.