Arrangement

trio tunnel.jpg

Trio Tunnel spiller Knutsen og Ludvigsen

Barnelørdag på Barnas kulturhus med «Knutsen og Ludvigsen»-konsert og verksteder.

LørdAG 2. november
13-13.45: FORESTILLING
Trio Tunnel spiller Knutsen og Ludvigsen: Trio Tunnel tar oss med inn i Knutsen & Ludvigsen sitt univers. Fra 3 år. Her treffer vi bikkjer og kyr, ellediller og krokofanter, fargeblinde fiskehandlere og tubaspillende akterutseilte bestefedre. Trio Tunnel – Roald Kaldestad, Jørgen Sandvik og Endre Olsen.

13.45-16: VERKSTEDER

Si det med Koons 0.7 og 0.8: Inspirert av den verdenskjente kunstneren, Jeff Koons, boltrer vi oss i ideer og pussige sammenstillinger. Vi ser på tingene vi omgir oss med på en litt annen måte og leker, lager og utforsker kunst for hverdagslivet. Makerspace: Bli med å lage kunst av tingene vi omgir oss med.
En kjempestor papircollage og en litt rar skulptur laget av hverdagsting. Velkommen inn i et univers hvor alt kan bli til kunst. Vi bygger og endrer, ombestemmer oss og begynner på nytt igjen. Hva ser du nå? En kan bygge hytter av pappesker og tepper, og en kan bygge skulpturer av kokekar og baller. Se for deg et byggesett uten instruksjon eller en matrett uten oppskrift. Utfordringen er å se bort fra en tings hverdagsbruk, og å bygge skulpturer av hverdagsting. Som med legoklosser er kombinasjonsmulighetene uendelige. Kunstneren Jeff Koons har sans for perfeksjon, oppblåsbare objekter, kunst fra antikken, og å lage skulpturer av hverdagsting, for å nevne noe. Si det med Koons. Kunstpilotene – Annette Marandon. Maks 10 barn pr gruppe. Fra 3 år.

Snurrebasser: Med grillpinner og gamle cd’er lager vi snurrebasser. Mia Øquist. Fra 3 år.