Arrangement

Barnelørdag Hei Kalas!.jpg

«Hei Kalas!« og verksteder

Familielørdag med konsert og forskjellige verksteder.

LørDAG 7. september
13-13.45 FORESTILLING
Hei Kalas! Mens vi undrer oss over verden og livet, synger vi morsomme sanger på en trist måte og triste på en morsom måte. Heidi Marie Vestrheim, Roy Ole Førland og Brit Aksnes. Fra 3 år.
Alle synger om hest og hund og katt. Om søte små valper pakket inn i vatt. Men ingen husker kloakkdyra. Kloakkdyr er bra. Stygge dyr er også bra. Hei Kalas! undrer seg over verden og livet - sammen med publikum. Hvorfor vil noen seile i ett badekar helt til Australia og hvorfor står alt det gode på øverste hylle, slik at man ikke rekker opp? Det handler om hva man tenker på og opplever i hverdagen. Store ting og små ting.

Hei Kalas! synger og spiller musikk med en underfundig undertone. De synger morsomme sanger på en trist måte og triste på en morsom måte. Det er ikke bekymringsfritt å være hverken barn eller voksen. Gjennom fine og rare små historier vil Hei Kalas! formidle det som engasjerer dem mest – undringen/forbauselsen over at alt er som det er.

13.45-16 Utstilling og VERKSTEDER
LaBYrint: Med hodelykt utforsker vi laby­rin­tens hemmeligheter. Linda Rios. Fra 3 år. Bak en hemmelig inngang finnes det en mystisk by, eller kanskje ikke? Ta på hodelykten og kryp igjennom små og store fortellinger. Hva kan du se og hva kan du høre? Tør du? Deltakerbasert verksted der barna utforsker og bidrar til labyrintens hemmeligheter.
Smykker og gjenbruk: Med ledninger, ­korker, sugerør o.l. lager vi smykker. Silje Bergsvik. Fra 3 år.
Imaginarium: Collagrafi og monotrykk. Marta Rostecka. Fra 3 år.