Arrangement

ALREK_Logo_ORG(1)-kopi.jpg

Alrek Kulturfest

Deg, Dere og Oss!

- Hva gjør du og kan andre bli inspirert? Alrek Kulturfest har som mål å vise frem et mangfold av aktviteter, hobbyer og interesser i Haukeland skolekrets. Voksne og barn driver med utrolig mange forskjellige ting. Fra korps og kor til teater,


kulturskole, dans og mye annet
...SOM INGEN ANTE NOE OM...
I flere kjellere er det ølbrygging, i garasjer står det veteranbiler, på kjøkkenet et mini-bakeri og i hagen bor det brevduer!
- Er du medlem i en forening, spiller et


instrument eller har en stor samling Donald Duck blader?
Alrek Kulturfest vil gjerne vise frem det store mangfoldet på Alrek Scene eller Alrek Marked som vi rigger i stand utenfor Haukeland skole lørdag 22. september.

Alrek stammer fra det norrøne Alrekr. De eldste skriftformene av navnet finnes som førsteledd i det gamle navnet på kongsgården Álreksstaðir, den eldste kongsgården i Bergen. Navnet Alrekr var den opprinnelige navneformen på det som i dag er fjellet Ulriken. Kongsgården Alrekstad lå akkurat der Haukeland skole ligger i dag. Derfor Alrek Kulturfest!

Bli med på den første Alrek Kulturfest lørdag ettermiddag 22. september fra klokken 12.00. Hjertelig velkommen til 396 barn på Haukeland skole, lærere, ansatte, foreldre, søsken, familie og alle som bor eller har bodd i strøket rundt skolen.
Fredag 21. september er det Alrek kulturdag i skoletiden/SFO og søndag 23. september blir det tur til toppen av Alrek (Ulriken).