Arrangement

331331144_913085646786032_1063708230330488321_n.jpg

Drømmeriet – en musikal av Musikalløvene

Husker du barnsdrømmen din? Har du en drøm her og nå? Om du kunne gjort hva som helst, hva ville du gjort? I Drømmeriet ligger alle dine drømmer og venter på deg. Både nye og gamle, store og små. Kanskje du har glemt dem? Ikke vær redd, de forsvinner aldri. De venter på at du skal finne dem igjen, vanne dem og la dem vokse – drømme i det uendelige.
Musikalløvene er et teaterensemble på 15 skuespillere. De har blitt stilt spørsmål om deres største drømmer og ønsker. Hvis du kunne gjort hva som helst på en scene – hva ville du gjort? Hvis du kunne gjort hva som helst i hele verden – hva ville du gjort? Hva drømmer du om?
Ut ifra disse spørsmålene og en lang pandemi ble ‘’Drømmeriet’’ skapt. En forestilling om disse 15 skuespillernes største scenedrøm, og om et stort kunstnerisk team har gjort sitt ytterste for å realisere. Det er drømmer om å være verdens største rockeartist med enhjørningshorn på skinnjakke. Om å være astronaut, havfrue eller diva. Drømmer om å være Hercules, Pippi, eller så enkelt som å tørre og være seg selv. Vil du bli inspirert til å drømme litt igjen? Bli med oss til ‘’Drømmeriet’’ og drøm i det uendelige.
-----------------
Sted: Åsane kulturhus
Pris: 100 kr. Billetter her
Arrangør: Musikalløvene, Arna & Åsane kulturkontor
Praktisk info: Ved Åsane kulturhus er det 6 HC-parkeringsplasser. Utover dette ber vi publikum om å parkere ved Åsane senter like ved.