Arrangement

Aktivitetskortet_Høst18_Kurs.jpg

Ny–Krohnborg UNG

Et tilbud som legger til rette for dans, musikk, prosjektarbeid, videoproduksjon og studiovirksomhet.

Tilbudet finner sted på Ny-Krohnborg kultursenter tirsdager. Her kan man stikke innom og drive med aktivitet eller bare være sosial sammen med andre. Matlaging og spill er også en del av tilbudet. Aktivitetene tilpasses etter ungdommenes egne ønsker og behov. Klubblederne har fokus på at dette skal være et trygt og stabilt miljø for barn og unge.

Klubblederne hjelper de som ønsker det til å lære å spille et instrument eller kanskje synge i studio - andre trenger bare et sted å være sosial. Klubblederne kan også hjelpe dem med å skaffe fast øvingstid i bandrom/øvingsrom.


Tilbudet er først og fremst et tilbud til unge i nærmiljøet på Ny-Krohnborg.

Klikk her for å besøke vår facebookside.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med klubbleder Kjartan Ericsson: kjartanericsson@gmail.com / tlf 92245299

Klikk nedenfor for å se et fint videoportrett av en av ungdommene som har deltatt på Ny-Krohnborg UNG (også kalt Åpent hus på Ny-Krohnborg).


Om tilbudet

Sted: Ny-Krohnborg kultursenter, Rogagaten 9.
Tid: Tirsdager kl 14.00 - 18.00
Drop inn. Gratis inngang
Vi følger skoleruten. Opphold i skoleferier.
Kontakt: Kjartan Ericsson: kjartanericsson@gmail.com / tlf 92245299
Drives av Enhet for kulturformidling og deltakelse

 

 

 Åpne møteplasser ungdom

Her kan du som er i alderen 13 - 16 år stikke innom for å møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre. Tilbudene har fokus på medvirkning fra ungdommene selv, Møteplassene har voksne aktivitetsledere. Sammen med ungdommene vil de legge til rette for aktiviteter ut fra ungdommenes egne ønsker og initiativ.

 

Andre åpne ungdomstilbud og ungdomsklubber

Det finnes også en rekke andre ungdomstilbud som er åpne/drop-in. Kanskje har du en spesiell interesse du ønsker å dyrke? Ta en kikk nedenfor og se om du finner noe som passer for deg. Tilbudene er i regi av kommunen eller av ulike organisasjoner.